Kære medlem af den gamle biograf
Du modtager her vores nye nyhedsbrev, hvor vi vil dele nyheder og arrangementer i DGB.
Nu er DGB så småt ved at åbne for alvor igen efter nedlukningen og vi har allerede en masse gode arrangementer i støbeskeen og vi glæder os til løbende at dele dem med jer her via nyhedsbrevet.

Husk vores Generalforsamling 2. marts – hvis du vil høre meget mere om hvad vi har brugt nedlukningen på og hvad vores planer er fremover.

Herunder kan du læse lidt af de ting der kommer til at ske:

Pia Rask Jacobsen // Formand

Latindance

12. februar lejer vi Den gamle Biograf ud til Elizabed Mendoza fra Thorning.

Hun byder på en eftermiddag, hvor man kan motionere til latindance. Læs mere her:

Generalforsamling

2. marts klokken 19.30 er der generalforsamling i den gamle Biograf. Er du medlem, kan du være med.

Mødet foregår naturligvis i Den gamle Biograf

Ester Brohus

18 marts – Danmarks ukronede country-dronning.

Den dejlige sangerinde fra Hedensted optrådte som den første kunstner, da Den Gamle Biograf åbnede for alvor.
Nu får vi besøg af hende igen. Hun er mere forrygende end nogensinde, og mand, hvor vi glæder også til at høre hendes fede ballader og gode dansenumre.

Glæd jer til en hyggelig aften i Den Gamle Biograf Kjellerup

I efteråret har vi arbejdet meget med renovering af det gamle fremviserrum i biografens 1. sal. Det er sket med Anders Sejling Christensen som tovholder. Der bliver snart installeret toilet, og der kommer godt gulv, og så er rummet ved at være klar til brug. Det kan bruges til undervisning i musik, tekstskrivning, teater og meget mere.

Men vi er langt fra færdig med at renovere huset. Lige nu arbejder vi med at blive en del af et Underværker-projekt, der skal gøre, at der bliver tag på Den Gamle Biograf. For at komme i betragtning skal vi samle en masse stemmer fra blandt andre dig. Du kan stemme her.
https://www.facebook.com/DenGamleBiografKjellerup

Ved juletid var vi sammen med de lokale idrætsforeninger med til at holde juletræsfest i forbindelse med juletræstændingen. Det var en god succes. Derfor holder vi nu sammen med borgerforeningen Kjellerup – Borgernes By fastelavn. Det sker den 26. februar kl. 11 og det er for alle børn op til 10 år. Deres store søskende må gerne være med.

Der er gratis adgang, men fastelavnsbolle og drikkevare koster lidt.
Følg med i www.ditkjellerup.dk eller på Kjellerup Tidende

Hvem er Den Gamle Biograf vil du måske spørge? Vi har en bestyrelse med Pia Rask Jacobsen som formand. Derudover sidder her Peter ”Kudsk” Pedersen, Niels Hald, Ane Vielandt, Anders Sejling Christensen, Søren Hulemand Maul og Rasmus Viuff. Kasserer er Inge Lyngsø.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

* indicates required